Waarom zwangerschapscoaching?


 

Elke zwangerschap is anders, al ver voor er sprake is van een zwangerschap. 
Er zijn verschillende soorten relaties, man/vrouw, 2 vrouwen, 2 mannen, misschien ben jij, je partner of zijn jullie beiden wel transgender of je bent alleen en hebt een kinderwens. Elke wens ontstaat vanuit een ander startpunt. 
Of misschien had je nog helemaal geen acute kinderwens en ben je onverwacht zwanger geraakt. 

Hoe jullie reis ook begonnen is of verloopt, jullie staan aan het begin van een groots avontuur. 

Een avontuur waarin je op je kwetsbaarst bent, waarin je jezelf en je partner op een compleet ander level gaat leren kennen. Juist nu is het superbelangrijk om je te omringen met mensen waar jij je prettig en veilig bij voelt. 
Kies je verloskundige en kraamzorg dan ook niet uit op praktische zaken, maar luister naar je hart. Wat wil jij? Wat heb jij nodig? 

Naast deze basiszorg is het enorm waardevol om je te verdiepen in je zwangerschap, wat gebeurt er eigenlijk allemaal van binnen? Waar komen al die vage kwaaltjes vandaan en wat vertellen ze me? 

Hoe wil jij je kindje baren? Waar, met wie, hoe ziet de ruimte eruit, hoe ruikt het, wil je muziek, wat eet en drink je graag? 

En, hoe beleeft je kindje zijn geboorte eigenlijk? Wat gebeurt er aan die kant allemaal en hoe hebben jullie daar zelf invloed op? 

Hoe bereid je je voor op de weeën, hoe zorg je ervoor dat je je lichaam kunt volgen? 

Er is een heel scala aan zwangerschapscursussen voor handen, in alle cursussen zullen elementen zitten die je aanspreken, maar je kunt ze toch niet allemaal volgen? 

Of misschien ben je al een keer bevallen en ging dat niet zoals je had verwacht of gehoopt of ben je een kindje verloren en wens je daarom persoonlijke, warme 1 op 1 ondersteuning. 

Als je kiest voor zwangerschapscoaching van mij krijg je coaching en ondersteuning, volledig op jullie en jullie wensen afgestemd. We besteden niet alleen aandacht aan de zwangerschap en geboorte, maar ook aan de kraamtijd, hoe bereid je je daarop voor? Wat kun je verwachten in de eerste periode met je baby? 

De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend en gratis. Zeggen jullie JA tegen mij, dan krijgen jullie een aanbod op maat, volledig afgestemd op jullie wensen. 

Wat is er allemaal mogelijk? 

·      Uitgebreide, goed onderbouwde informatie over je zwangerschap, geboorte, kraamtijd en communicatie met zorgverleners; 

·      We leggen jullie wensen vast in een geboorteplan en een kraamplan; 

·      We gaan aan de slag met verschillende technieken om pijn te verlichten, te ontspannen, baringshoudingen en ademhaling; 

·      Zwangerschapsmassage, voetreflextherapie, moxatherapie en/of postpartummassage; 

·      Gratis gebruik van de Elle Tens 2 (twv €99) en de geboortebal; 

·      Wil je ook mijn continue, liefdevolle ondersteuning tijden de baring, dan kan dat ook! 

·      Nagesprek 

 

Van welke elementen uit dit aanbod jullie gebruik willen maken, is helemaal aan jullie zelf. Aan de hand van jullie wensen, maak ik een aanbod met bijpassende prijsopgave. 

 

Volledige ondersteuning op maat, warm, liefdevol, volledig op jullie afgestemd. 

 

Kennismaken? Bel of whatsapp me dan op 0634202695 

 

Mijn praktijk is gevestigd op de Dodewaardlaan 6, praktijknr. 10 in Tiel