Dit ben ik 

Mijn naam is Renske van Vliet-Blokker, ik ben getrouwd met Dennis en samen zijn we ouders van 3 kinderen. 
Mijn liefde voor geboorte en kinderen was er al heel vroeg, altijd aan het helpen met neefjes en nichtjes en later oppaswerk. 
Na de geboorte van onze tweede ben ik draagconsulten gaan geven en in 2016 ben ik de kraamzorg in gerold. 
Omdat ik ook graag begeleiding tijdens de zwangerschap wilde geven en echt van waarde wilde zijn tijdens de baring, ben ik in 2021 aan de training tot doula begonnen. 
Mijn hart is zo vol van al het moois dat ik mag brengen en de liefde die ik mag geven aan alle (toekomstige) ouders. 

Omdat ik iedereen liefdevolle aandacht gun en een goede balans tussen mentale en fysieke gezondheid ben ik in 2023 de opleiding voetreflextherapie en holistische massage gaan volgen. Vanaf 1 oktober 2023 kun je daarvoor ook bij mij terecht, in welke levensfase je ook zit. 

Mijn missie

Elke zwangere en haar partner verdient liefdevolle aandacht en ondersteuning vanaf het moment dat de reis naar het ouderschap begint. 
Continuïteit van zorg, een vast gezicht en vertrouwenspersoon, warm contact en eerlijke, goed onderbouwde informatie zorgen ervoor dat jullie vol vertrouwen de baring in gaan en jullie kindje mogen ontvangen. 
Ook in de eerste weken na de geboorte is deze continuïteit enorm van waarde, zodat je lichaam zacht mag helen en jullie in alle rust en vertrouwen jullie kindje kunnen leren kennen.

Is er (nog) geen kindje onderweg, maar heb je wel een kinderwens, fertiliteitsproblemen, ben je zwanger of wil je zwanger worden na verlies van een kindje, heb je pas een kindje gekregen of ben je al wat verder in het leven en krijg je te maken met overgangsklachten of ga je door een stressvolle periode in je leven? 
Door een voetreflexbehandeling of holistische massage, met extra verdieping door gebruik van essentiële oliën en moxa ontstaat er een betere balans tussen je mentale en fysieke gezondheid.